Wij richten ons op begeleiding, verzorging en verpleging van cliënten met uiteenlopende aandoeningen. Nationale zorgpunt biedt gespecialiseerde zorg.

Het Nationale zorgpunt is ontstaan uit de vraag naar kwalitatieve zorg op maat. Wij werken zoveel mogelijk met vaste teams. Uw visie op de zorg vinden het Nationale zorgpunt en haar medewerkers belangrijk.

Ons werkgebied is Noord- en Zuid Holland. Mocht u buiten ons werkgebied wonen dan zal het Nationale zorgpunt u adviseren voor passende begeleiding.

Het Nationale zorgpunt heeft hart en is thuis voor haar cliënten en hulpverleners. Nationale zorgpunt biedt kwalitatieve zorg die verder reikt dan dagelijkse levensbehoeften. In samenspraak met de cliënt zorgt Nationale zorgpunt voor een passende oplossing voor een (zorg)vraag. Desgewenst kan de zorg in overleg binnen 5 uur worden opgestart. Nationale zorgpunt kent geen wachttijden. 

Nationale zorgpunt is er wanneer u door omstandigheden op het punt belandt dat u zorg thuis wilt ontvangen.  Wij gaan uit van de vragen, wensen en mogelijkheden van onze cliënten. Nationale zorgpunt ondersteunt mensen met een zorgbehoefte om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen op de manier die ze gewend zijn. De zorg en welzijn van de cliënt en diens relaties zijn voor ons van groot belang.

Onze visie

Nationale zorgpunt beoogt kwalitatieve naamsbekendheid te hebben als zorgbureau. Wij willen tevreden cliënten hebben. Dit bereikt het Nationale zorgpunt door het bieden van individuele zorg oftewel zorg op maat. Het bieden van individuele zorg oftewel ‘zorg op maat’ stelt bijzondere eisen aan de relatie tussen bewoner en medewerker. Het moet “klikken”, men moet elkaar aanvoelen, contacten moeten voldoende vaak plaats kunnen vinden, de duur van de contacten moet voldoende lang zijn en medewerker en bewoner moeten weten wat ze van elkaar kunnen verwachten.

Onze missie

Onze zorgverleners en zorgvragers nemen bij Nationale zorgpunt een volwaardige en gelijkwaardige plaats in. Samen met de partner, familie, mantelzorgers en vrijwilligers zoeken we naar de beste zorg en ondersteuning in iedere situatie.
Bij het Nationale zorgpunt gaat de zorg door zo lang als nodig. Het Nationale zorgpunt vindt uw mening ten aanzien van de zorg en zorgvraag belangrijk. Daarnaast vinden wij het net zo belangrijk dat we met zijn allen kosten besparend werken. Zodat wij met zijn allen langer kunnen profiteren van goede betaalbare zorg in Nederland.

Open chat
Heeft u vragen
Kan ik u van dienst zijn