Thuiszorg

Wat heeft u nodig aan zorg, wat kunt u zelf en hoe kunnen wij hierin tegemoet komen? Onze wijkverpleegkundige informeert naar al uw zorgvragen. Zij kijkt welke indicatie hierbij het beste past. Uw zorgvraag, wensen en behoeften worden verwerkt tot een zorgplan. Dit plan wordt uitgevoerd door de thuiszorgteams van het het NZP. Het zorgplan is leidraad voor u en ons om te zien hoe uw zorg zich ontwikkeld. Wat gaat er goed en wat kan er beter. Tijdens de evaluaties wordt uw plan indien nodig bij gesteld. Er wordt aan de hand van het zorgplan gerapporteerd in uw zorgdossier (welke eigendom blijft van het NZP).

Vertrouwd

Wij werken zo mogelijk met kleine vaste teams. In samenspraak met uw werken wij op vaste tijden en zijn hierin flexibel. Wij ondersteunen waar nodig en stimuleren uw zelfzorg om uw zorgvraag niet onnodig te vergroten. Wij zijn 7 dagenĀ  per week en 24 uur beschikbaar. Ons motto is Uw huis is uw thuis en wij ondersteunen bij het behouden van eigen regie.

Voorwaarden

Vergoeding van Zorg via de thuiszorg valt onder het basispakket van uw zorgverzekering. Om in aanmerking te komen voor zorg bij ons wordt gekeken of wij een contract hebben met uw zorgverzekering. Onze wijkverpleegkundige komt bij u langs voor het stellen van de indicatie. Wij kunnen hierna gelijk zorg leveren. Hetzij verzorging en/of verpleging.
De kosten voor thuiszorg worden vergoed uit uw zrgverzekering.

Wilt u meer informatie?

Open chat
Heeft u vragen
Kan ik u van dienst zijn